Pizza, pasta & salades

Ovenverse pizza, heerlijke pasta’s en frisse salades 10 km rond Mortsel snel bij u geleverd

Zin om je tanden in een lekkere pizza te zetten? Bezorgrestaurant Pizzatalia levert supersnel al uw pizza’s, pasta’s en salades in Mortsel, Deurne, Edegem, Hove, … tot een straal van 10 km rond Mortsel. Wij leveren aan huis, maar ook aan bedrijven. Je kan natuurlijk ook zelf afhalen.

Specialiteiten voor de kleine en grote honger

Pizza Talia brengt de lekkerste gerechten aan de scherpste prijzen tot bij u. Het is moeilijk kiezen in onze menu met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ga je voor een Funky Chick'n, Pizza Pitza, Bolognese, Bbq chick'n, Spicy Fiesta, Toni Pepperoni, …? Wij serveren pizza’s met de gekende klassieke of deep pan bodem, boordevol ingrediënten die onze klanten doen watertanden. Natuurlijk kan je je eigen pizza door ons laten samenstellen.

 

Ook onze smakelijke pasta’s met heerlijke ingrediënten worden vers voor u klaargemaakt en worden steeds warm geleverd. We bieden menu deals voor de liefhebbers en zijn gekend om ons internationaal aanbod, met Italiaanse pizza’s, Turkse, Mediterraanse, Amerikaans getinte en vegetarische gerechten, vis en salades. Voor elk wat wils dus!

In of rond Mortsel pizza, pasta of salades bestellen? Pizza Talia bellen!

Contacteer ons meteen, we zijn al onderweg met uw bestelling! Pizza Talia, de beste reden om vandaag niet te koken.